Четвер, 30 липня 2015 09:25

Відбулася чергова лекція-треніг від УАЛіП

29 липня 2015 року на базі Центру психологічної допомоги Національного медичного університету імені О.О.Богомольця силами Української асоціації лікарів-психологів відбулася чергова лекція-тренінг для волонтерів-медиків, що відбувають на схід надавати допомогу в зоні проведення АТО.

Даний захід є черговим, в багаточисельному переліку тренінгів, що проводилися УАЛіП самостійно чи спільно з організаціями-партнерами (Інститут психології імені Г.С.Костюка, Товариство психологів України, Національний медичний університет імені О.О.Богомольця, Товариство молодих вчених та спеціалістів, Харківський національний медичний університет та ін.). Всього за півтора року безкоштовної роботи, даний курс прослухали майже 1000 осіб, котрі вже можуть не лише надавати першу психологічну допомогу, проводити психопрофілактику та самодопомогу, а і передавати свої знання іншим.

Переконані, що це дозволить зменшити кількість осіб, що матимуть тривалі наслідки впливу катастрофічних подій в Україні та покращить здоров'я наших співвітчизників в тривалій перспективі.