Вівторок, 06 січня 2015 14:04

Курси від АППУ

ІНСТИТУТ ПЕРЕПІДГОТОВКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НПУ імені М.П. ДРАГОМАНОВА

АСОЦІАЦІЯ ПСИХОТЕРАПЕВТІВ І ПСИХОАНАЛІТИКІВ УКРАЇНИ

                 

за інформаційної підтримки Української асоціації лікарів-психологів

запрошують

на курси, семінари, тренінги

за програмами:

«Гіпноз у психологічній практиці: сучасний гіпноз. Техніки еріксонівського гіпнозу»

Рекомендовано для студентів випускного курсу (психологів, лікарів- психологів, практичних психологів), фахівців з психології, практичної та медичної психології. Авторська програма доктора медичних наук, професора Івнєва Бориса Борисовича.

«Емоційно-стресова психотерапія логоневрозів»

Курс призначений для лікарів-психологів, лікарів-психотерапевтів, наркологів, практичних та медичних психологів, сімейних лікарів, а також студентів вище зазначених спеціальностей. Авторська програма доктора медичних наук, професора Табачнікова Станіслава Ісаковича.

«Інтегроване моделювання в особистісно - орієнтованій психотерапії. Калейдоскоп технік, прийомів НЛП, інструменти коучингу і Мілтон-модель»

Програма адресована психологам, лікарям, педагогам, адвокатам, соціальним працівникам, студентам старших курсів. А також допитливим і зацікавленим у власному особистісному зростанні і розвитку, в благополуччі сім'ї, близьких і колег. Автор програми Кіосєва Олена Вікторівна- кандидат медичних наук, лікар вищої категорії.

«Емоційно-стресова психотерапія залежних станів»

курс призначений для лікарів-психологів, лікарів-психотерапевтів, наркологів, практичних та медичних психологів, сімейних лікарів, а також студентів вище зазначених спеціальностей. Авторська програма доктора медичних наук, професора Табачнікова Станіслава Ісаковича.

«Психоаналітична теорія»

Рекомендовано для студентів з незакінченою вищою психологічною або педагогічною освітою. Авторська програма кандидата медичних наук Волобуєва Вахтанга В'ячеславовича.

«Психоаналіз та психоаналітично-орієнтовані методи психотерапії»

Рекомендовано для спеціалістів з вищою психологічною освітою, які працюють в медичних закладах або мають приватну практику. Авторська програма кандидата медичних наук Волобуєва Вахтанга В'ячеславовича.

«Сугестивна та гіпносугестивна психотерапія в екстремальних умовах»

курс призначений для лікарів-психологів, лікарів-психотерапевтів, наркологів, практичних та медичних психологів, сімейних лікарів, а також студентів вище зазначених спеціальностей. Авторська програма докторів медичних наук, професорів Табачнікова Станіслава Ісаковича та Гриневич Євгенії Геннадіївни.

«Психотерапія та психокорекція в стоматологічній практиці»

курс призначений для лікарів-стоматологів, лікарів-психотерапевтів, практичних та медичних психологів, сімейних лікарів, а також студентів вище зазначених спеціальностей. Авторська програма кандидата медичних наук, доктора філософії Табачнікової Вікторії Станіславовни.

«Наркологія та наркозалежний стан»

Рекомендовано для студентів, які навчаються за спеціальністю «Практична психологія» на рівень бакалавра, спеціаліста, магістра, а також практичних психологів, педагогів та всіх охочих, хто цікавиться даною проблемою. Авторська програма доктора медичних наук Пріба Гліба Анатолійовича.

«Аутизм. Актуальні проблеми та шляхи їх вирішення»

Рекомендовано для практичних психологів, реабілітологів, соціальних педагогів та соціальних працівників. Авторська програма кандидата медичних наук Кокоріної Юлії Євгеніївни.

Мета запропонованих програм - панорамне, послідовне, систематичне вивчення відповідного психотерапевтичного підходу. Відчути себе фахівцем і бути ним - очікуваний результат цього навчання.

Якість забезпечено сучасними, апробованими формами навчання та їх поєднанням: тренінг психотерапевтичних та консультативних навичок, семінарські та лекційні заняття, супервізії та колоквіуми. Навчання відбувається як з тренером, так і самостійно - між циклами за рекомендованою програмою.

Програма складається на 70 % з роботи з пред'явленими групою реальними проблемами, на матеріалах яких і буде відбуватися навчання інструментам, технікам і прийомам, а 30% - це необхідний обсяг лекційно-семінарського навчання. Учасникам належить працювати з літературою, вести записи, самостійно займатися в малих групах і навчитися описувати свій досвід і / або ідеї. Після закінчення програми здається іспит.

Особливість програм полягає в тому, що вони ніколи не повторюються і розраховані на найширший спектр слухачів: досвідчений професіонал, початківець фахівець або людина, яка просто хоче отримати щось особисто для себе - кожен отримає те, що шукає. Вашій увазі буде представлено унікальне зібрання інструментів для практичної роботи в галузі психотерапії, психології та психоаналізу.

Курси містять максимальну кількість практики. Кожну методику Ви зможете спробувати особисто, щоб потім успішно застосовувати її.

Запропоновані програми дозволяють отримати повноцінний «клієнтський» досвід та дізнатися багато чого про своє несвідоме, зокрема про те, як можна ефективніше використовувати свої несвідомі ресурси, підвищити професійну впевненість, інтерес до себе, інших, справі, а також дають ефективну протиотруту робочій рутині.

Наші тренери – висококваліфіковані професіонали, секрет популярності яких полягає у вдалому поєднанні академічних традицій та відкритості новому.

 

Бажаючих взяти участь у роботі курсів, семінарів, тренінгів просимо зареєструватися по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  за формою:

  1. ПІБ учасника.
  2. Контакти ( телефон, адреса, e-mail).
  3. Обрана програма.

Курси відбуватимуться у м. Києві, у приміщенні Інституту перепідготовки та підвищення кваліфікації НПУ імені М.П. Драгоманова (вул. Пирогова, 9) у вихідні дні (субота та неділя) з січня 2014 року, конкретну дату їх проведення буде визначено по мірі комплектування навчальної групи, про що всі зареєстровані учасники будуть повідомлені додатково.

 Тривалість кожної з запропованих програм – 72 години. Вартість навчання  - 2000 грн.

 

По закінченню навчання видається свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка (для осіб, які мають вищу освіту) та/або сертифікат Асоціації психотерапевтів і психоаналітиків України.

 

Додаткова інформація за телефонами:

(044)-331-60-43 контактна особа Чепурна Аліна Миколаївна

066-668-27-42 контактна особа Синіцька Тетяна Віталіївна