Неділя, 13 серпня 2017 03:52

BrainStream: Крок до психотерапії

Для команди ВГО "Українська асоціація лікарів-психологів" найважливішими в роботі завжди були світова якість української системи Mental health та проектів, які ми організовували або в яких брали участь.

Так буде й надалі і під брендами УАЛіП чи MentalCore завжди будуть лише високоякісні заходи!

Ми підготували для вас нові проекти, і розпочинаємо з першого кроку, кроку до психотерапії...

Кроку для тих хто ще не визначився в різноманітті психотерапевтичних підходів або просто хоче дізнатися більше про цей перспективний напрямок системи охорони психічного здоров’я.

Нашими тренерами виступлять одні з кращих представників своїх напрямків в Україні. За 2 дні кожен оцінить та зрозуміє особливості психоаналізу, когнітивно-поведінкової терапії, гештальт-терапії, транзактного аналізу, позитивної психотерапії та арт-терапії.

Ми йдемо в ногу з часом і для вашої зручності розпочали співпрацю з однією з кращих платформ для організації подій - 2event.com На ній ви зможете придбати квиток на наш захід, оплативши його як за допомогою платіжних систем так і в терміналі чи відділенні банку. А за допомогою зручного додатку збережете квиток в своєму телефоні, матимете змогу поспілкуватись з іншими учасниками до початку заходу та отримувати повідомлення від організаторів, замовити таксі, придбати квитки на транспорт та багато іншого…

Реєструйтесь та приходьте: https://2event.com/uk/events/957858