Середа, 23 липня 2014 19:57

Внесок у допомогу українським воїнам

В теперішній нелегкий час жоден патріот нашої держави не може лишатися осторонь насущних проблем буремного сьогодення. Українська асоціація лікарів-психологів від моменту заснування незмінно стояла на засадах професійної підтримки наших людей, її члени надавали й надають медико-психологічну та психотерапевтичну допомогу в умовах надмірних стресогенних подій останніх місяців. Водночас члени Асоціації завжди відкрито висловлювали свою патріотичну громадянську позицію.

Саме тому Президія УАЛіП, за підтримки почесного члена асоціації Короленка В.В., ухвалила рішення відгукнутися на прохання Посольства Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Україні та взяла фінансову участь у забезпеченні наших воїнів, що захищають незалежність нашої держави, сучасним кровоспинним препаратом CELOX, перерахувавши 600 гривень на цю благодійну мету.

Бажаючі долучитися до шляхетної справи можуть знайти докладнішу інформацію за посиланням: http://estetmed.org/?p=1339

Також, було прийняте рішення перераховувати 10% з кожної безповоротної фінансової допомоги, котра поступатиме на рахунок Асоціації та розпочати збір цільових внесків на допомогу населенню та війську в зоні АТО.

З повагою, Президія УАЛіП