Четвер, 13 липня 2017 11:46

Ще раз про Правильний вибір

Рівно 2 місяці тому ми розмістили в мережі Youtube промоційний відеоролик медичної психології та медико-психологічного факультету НМУ. Ми ставили перед собою задачу зробити такий продукт, якого до нас ніхто не робив і щоб відео було цікавим для перегляду. Саме тому ми усвідомлено обрали комедійний стиль і в гумористичній формі обіграли, як стереотипи медико-психологічного прийому, так і професійне становлення лікаря-психолога, продемонструвавши при цьому престижність, затребуваність та прибутковість спеціальності, а також ефективність медико-психологічної допомоги.

І ми не помилились…

Тепер хочемо підвести результати 34 767 переглядів на Youtube та понад 1000 "лайків". З них понад 10 тис – перегляди в мережі Facebook, а 5 тис. – цільова аудиторія абітурієнтів.

При цьому маленька кількість критиків, мабуть, лише допомогла зростанню популярності відео.

Ми хочемо ще раз відзначити та подякувати нашим друзям:

·        чудовій компанії Mediawall Production Group та її керівнику Юрію Шевченку - за незмінно високий рівень роботи в галузі шоу-бізнесу, створення та просування відеоконтенту.

·        професійному та харизматичному режисеру Олександру Слободчуку.

·        всім акторам, гримерам та помічникам.

·        адміністрації Національного медичного університету імені О.О.Богомольця за надану можливість проведення зйомок.

·        і звісно нашій зіроньці – вже дипломованому лікарю-психологу Інні Кацитадзе.

А хто з якихось причин ще не бачив наш промоційний відеоролик – скористайтеся такою можливістю за посиланням https://youtu.be/4rKWzAvwNjc