П'ятниця, 28 жовтня 2016 16:38

175 років НМУ

Українська асоціація лікарів-психологів щиро вітає Національний медичний університет імені О.О. Богомольця з 175-річчям!

Історія Національного медичного університету імені О.О. Богомольця яскрава та багатогранна, з великою кількістю  досянень і відкриттів та "чорними" плямами, але завжди Університет залишався на флагманських позиціях в охороні здоров'я України.

Надзвичайно передовим, сучасним та потрібним стало і  рішення Ректора НМУ, професора Євгена Гнатовича Гончарука про відкриття у 2001 році медико-психологічного факультету, який вивів НМУ на чільне місце в системі охорони психічного здоров'я та здійснює двоєдину підготовку фахівців зі знанням біологічних та психічних компонентів здоров'я людини. І саме ці знання та навички дають змогу лікувати людину, а не окрему нозологічну одиницю, орган чи систему.

Ми бажаємо процвітання Університету на численні століття!!! А адміністрації НМУ, багатотсячному колективу викладачів та студентів міцного здоров'я, віри в здорове майбутнє нашої держави та щоденної кропіткої діяльності для досягнення цієї високої мети. Щоб кожен з неприхованою гордістю завжди міг сказати: "Я працюю, навчаюсь чи закінчив Національний медичний університет імені О.О. Богомольця" і лише цей факт сприймався у всьому світі як свідчення надзвичайно високого фахового рівня в галузі Охорони здоров'я в його біопсихосоціальній єдності.

Президія УАЛіП