Вівторок, 05 липня 2016 22:31

XVI Конгрес Світової федерації українських лікарських товариств

22-23 серпня 2016 р. в місті Києві відбудеться чергове найбільше зібрання українських лікарів з усього світу - XVI Конгрес Світової федерації українських лікарських товариств.

Раз на 2 роки даний конгрес слугує незамінним майданчиком для обговорення нагальних питань сучасної охорони здоров’я, визначення стратегічних напрямків розвитку медичної науки, а також забезпечує можливість вільного спілкування лікарів різних напрямків.

Основними програмними питаннями цьогорічного конгресу визначені:

1. Реформування системи охорони здоров’я в Україні: децентралізація, демонополізація управління, лікарське самоуправління, післядипломна освіта, громадське здоров’я тощо.

2. Медико-соціальні проблеми учасників АТО та переселенців і мультидисциплінарний підхід до їх вирішення. Екстрена і госпітальна допомога, відновлювальне лікування, медична і соціально-психологічна реабілітація, превенція воєнної і невоєнної травми, посттравматичного стресового розладу тощо.

3. Нове у сучасній медицині (діагностика, лікування, профілактика, організація охорони здоров’я та медичної допомоги) за спеціальностями

Також цього року в рамках конгресу відбудуться 3 тематичні симпозіуми:

1. Громадське здоров’я, сімейна медицина

Ведучі: проф. Л. Матюха, д-р К. Надутий, проф. О. Толстанов

2. АТО: травма фізична і психічна. Мінімізація наслідків

Ведучі: проф. М. Поліщук, асоц. проф. Б. Божук

3. Управління сферою охорони здоров’я, кадрова політика. Нові рішення

Ведучі: проф. В. Князевич, д-р К. Надутий, д-р І. Найда

 

Надзвичайно визначним для Української асоціації лікарів-психологів є запрошення нашого президента Богдана Божука співмодератором симпозіуму на тему «АТО: травма фізична і психічна. Мінімізація наслідків», спільно з відомим організатором охорони здоров’я, талановитим лікарем, професором Миколою Єфремовичем Поліщуком. Це, після вдячності людей, котрим ми допомогли, є одним з найкращих показників ефективності діяльності нашої Асоціації.

Запрошуємо усіх зацікавлених та бажаючих долучитися до XVI Конгресу СФУЛТ та, безпосередньо, симпозіуму «АТО: травма фізична і психічна. Мінімізація наслідків».

Буде корисно і цікаво!!!

Оголошена додаткова реєстрація для участі в симпозіумах (1,2,3). Якщо Ви вже зареєструвалися для участі в XVI Конгресі СФУЛТ - додаткова реєстрація не потрібна.

Якщо ж ні, то заявку на участь в симпозіумах можна подати додатково в період до 15 серпня 2016 року.

Для тих хто хоче прийняти участь лише в симпозіумах Конгресу, оголошуємо додаткову реєстрацію, яка може бути здійснена дома способами: або за цим посиланням https://docs.google.com/…/1xq3JSsgRfEj9dmfr7arNxMprLwH…/edit

(вибрати пункт про симпозіуми) або у формі надсилання листа на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сертифікація лікарів, які будуть брати участь лише в симпозіумах, буде відбуватися на підставі їх реєстрації. Реєстраційний внесок за участь в симпозіумі 80 грн. при електронній реєстрації і сплаті внеску на рахунок ВУЛТ (при реєстрації під час симпозіуму 120 грн.).

Публікація доповіді (тез виступу) на симпозіумі в Матеріалах XVI Конгресу СФУЛТ можлива, якщо текст буде подано не пізніше 25 липня і схвалено організаторами симпозіуму. Умови друку і оплати стандартні, див. http://www.vult.org.ua/?p=709

В правому верхньому куті потрібно вказати скорчену назву симпозіуму.

Рамкову програму Конгресу можна переглянути за посиланням: http://www.vult.org.ua/?p=774