Субота, 09 квітня 2016 15:04

Дні медичної психології в НМУ

Дорогі колеги та друзі!

Цієї весни виконується 15 років з дня заснування медико-психологічного факультету в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця та 5 років Всеукраїнській громадській організації «Українська асоціація лікарів-психологів».

Медико-психологічний факультет був створений для забезпечення потреби системи охорони здоров'я у фахівцях медико-психологічного профілю для надання психотерапевтичної, психопрофілактичної і медико-соціальної допомоги населенню України. В 2015 році спеціальність "медична психологія" була реформована у спеціальність "медична і психологічна реабілітація", яка має зайняти провідне місце у становленні системи реабілітаційної допомоги людям з особливими потребами, учасникам бойових дій, постраждалим, тяжкохворим та ін.

21-22 квітня 2016 року з нагоди цих ювілеїв відбудуться Дні медичної психології в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця. Програма заходів передбачає проведення Х науково-практичної конференції студентів та молодих вчених «Актуальні питання сучасної медичної психології», виставку літератури та Вітальну програму за участю студентів та професійних виконавців!

Запрошуємо студентів, випускників та всіх бажаючих взяти участь у вітальній програмі, яка відбудеться 22 квітня 2016 року в конференц-залі фізико-хімічного корпусу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця. Початок о 15.00

На Вас чекає зустріч з відомими людьми в галузях медицини та психології, цікавий концерт.

Організатори: Деканат та студентська рада медико-психологічного факультету, президія Української асоціації лікарів-психологів

Режисер-постановник: актриса Антоніна Макарчук

Організаційний супровід: музичний продюсер Юрій Шевченко

Відеоз'омка: Руслан Дорошенко

Для безкоштовної участі зареєструйтесь за посиланням: http://goo.gl/forms/9FAVLpAFRw

Детальніше в цій категорії: « 5 років діяльності Вітальна програма »