Середа, 30 грудня 2015 17:02

З Новим роком!

Шановні друзі та колеги!

Добігає закінчення 2015 рік – рік надзвичайно складний для нашої держави. Підводячи підсумок минулого року хочеться зазначити, що система охорони психічного здоров’я досягла помітного розвитку: проводяться чисельні тренінги і майстер-класи, спрямовані на підвищення кваліфікації фахівців психологічного та медико-психологічного профілю, розробляються та впроваджуються заходи по психологічній реабілітації учасників бойових дій, їх родичів та вимушених переселенців.

Єдиний європейський підхід до вирішення цих наболілих питань - у створенні загальної стратегії розвитку системи охорони психічного здоров’я та координації зусиль фахівців (mental health practitioners): лікарів-психологів, психіатрів, психотерапевтів та психологів. Переконані, що висока освіченість та гуманізм фахівців, служіння спільній меті – здоров’ю населення, в наступному році сприятиме чіткому розмежуванню меж професійної компетенції та єднанню в цілісний механізм надання мультидисциплінарної психологічної допомоги та реабілітації.

Бажаємо, щоб прийдешній 2016 рік приніс Мир у нашу країну та наші душі, щоб кожного оточували добро, злагода та взаєморозуміння. Нехай  збуваються найзаповітніші мрії, панують благополуччя й достаток, а здоров’я забезпечує активність і плідну діяльність.

Щиро Ваші,
Президія УАЛіП