Понеділок, 29 червня 2015 00:55

Угода про співробітництво

УАЛіП продовжує активну діяльність у напрямку надання психологічної допомоги. Інформуємо, що між Всеукраїнською громадською організацією «Українська асоціація лікарів-психологів» та Деснянським районним центром зайнятості було підписано угоду про співробітництво  у наданні внутрішньо переміщеним особам послуг з психологічної підтримки

 Основними напрямками даної угоди є:

  • надання психологічної допомоги сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах;
  • проведення спільних заходів, залучення до них узгоджених сторонами категорій населення Деснянського району в т.ч. внутрішньо переміщених осіб із зони проведення АТО та тимчасово окупованих територій, учасників АТО та членів їх сімей;
  •  реалізація спільних Проектів.

В рамках даної співпраці було проведенно практично-орієнтовану лекцію  в приміщенні Деснянського РЦЗ на тему: «Поняття стресу, як комплексної психофізіологічної реакції на зовнішні обставини. Прояви стресу. Типи реагування на стрес. Гостра реакція на стрес: ознаки, засоби подолання.»

До участі в семінарі-лекції були запрошені  безробітні, з числа внутрішньо переміщених осіб. Вони з цікавістю взяли активну участь в обговоренні даної тематики та виявили бажання приймати участь в наступних заходах. 

Висловлюємо особливу подяку за організацію та проведення даної роботи керівнику департаменту освітніх програм УАЛіП Тетяні Тамаковій, членам УАЛіП Дарії Стефановській, Лідії Кривоносовій та Антону Єрмолаєву.