П'ятниця, 26 червня 2015 10:03

Вітаємо лікарів-психологів з випуском 2015 року

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з випуском!

От і закінчилися 6 років непростого навчання і Ви досягли цього святкового дня – випуску! Позаду будні і свята студентських років, підготовка до модулів, КРОКи та іспити. А по переду тривалий процес професійного становлення.

На жаль, події в нашій державі спровокували суттєве зростання потреби населення України в медико-психологічній допомозі, а відповідно посилилась необхідність в збільшенні кількості кваліфікованих лікарів-психологів в закладах охорони здоров'я та створенні дієвої загальнодержавної системи медико-психологічної допомоги. Тому кожен спеціаліст має спрямувати всі свої зусилля на подолання психологічних наслідків надскладної ситуації. А з боку державних структур зросло усвідомлення необхідності нашої з Вами професії.

Згуртувавшись, ми вже в найближчому майбутньому, здатні досягнути належного європейського рівня медичної психології  в нашій державі. І кожен українець зможе отримувати підтримку в збереженні власного здоров'я в його біопсихосоціальній єдності. А кожен лікар-психолог буде почувати себе потрібним і захищеним.

В свою чергу, Українська асоціація лікарів-психологів, як єдине професійне громадське об’єднання лікарів-психологів, робить майже все можливе для найширшої популяризації нашого фаху та боротьбу з міфами, щодо медичної психології.

Ми будемо раді бачити Вас в своїх рядах, з Вашими ідеями, планами, готовими програмами розвитку, які ми здатні спільно реалізувати.

Нехай кожен із вас досягне у житті всього чого бажається, радості і непересічних досягнень та достойних заробітків. Будьте достойними людьми і висококласними професіоналами в нашій нелегкій справі, з гордістю та гідністю несіть кваліфікацію лікаря-психолога!