Субота, 25 жовтня 2014 01:22

Позачерговий З'їзд УАЛіП

24 жовтня 2014 року в рамках проведення ІІІ міжнародної науково-практичної конференції «МЕДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ: здобутки, розвиток та перспективи» відбувся Позачерговий З'їзд Української асоціації лікарів-психологів.

Рухаючись у відповідності до Європейського вектору розвитку та прагнучи ефективного розвитку Асоціації та медичної психології в цілому, основним питанням на З’їзді було прийняття змін до її структури та нової редакції Статуту Асоціації.

Також відбулися вибори Президента Асоціації та членів її Президії. 

На посаду Президента обиралися Чепурна Аліна Миколаївна та Божук Богдан Степанович, котрий і набрав більшу кількість голосів.

Головою комісії з етики та захисту професійних прав (Етична комісія) було обрано, доктора медичних наук, професора Маркову Маріанну Владиславівну.

В склад оновленої Президії увійшли Чепурна Аліна Миколаївна та Касьянова Анастасія Юріївна, а також представники з попереднього складу: Баранова Вікторія Володимирівна, Піщемуха Андрій Вікторович, Поповичев Костянтин Миколайович, Удод Максим Олесандрович.

Керівником Контрольно-ревізійної комісії був переобраний Габрель Роман Тарасович.

Одразу були висунуті та затверджені Віце-президенти Асоціації, двоє з яких (Мороз Владислав Владиславович та Болтянський Вадим Вікторович) за посадою також увійшли до складу Президії. Також З'їзд затвердив Види членства в Асоціації, а відповідно буде доповнений перелік документів для вступу та змінені вступні та членські внески

Відтепер членські внески будуть нараховуватись наступним чином:

 

 

Щорічний внесок

Вступний внесок

Почесний член

Не сплачує

Не сплачує

Дійсний член

200

100

Консультативні члени

150

100

Консультативні члени з числа студентів очної форми навчання

100

80

Асоційовані члени

120

80

Асоційовані члени з числа студентів очної форми навчання

80

80

 

 

Детальніше в цій категорії: « Початок конференції Договір з АППУ »