Вівторок, 08 липня 2014 13:13

Українському бізнесу - європейське майбутнє!

Сьогодні, 08.07.2014 у Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ (Київ, вул. Шамрила, 23) відбувся круглий стіл "Українському бізнесу - Європейське майбутнє!". Цей захід, організований ГО «Бізнес центр «Новий початок», зібрав представників більше 20 громадських організацій, представників виконавчої влади та депутатів місцевих рад та ЗМІ. Загалом, обговорити надважливу тему розвитку малого та середнього бізнесу в Україні в умовах Європейської інтеграції відвідало близько 50 осіб.

Українську асоціацію лікарів-психологів на круглому столі представили Президент УАЛіП Богдан Божук та Віце-президент з внутрішніх питань та юридичного забезпечення Андрій Піщемуха.

На розгляд були винесені питання прозорості ведення бізнесу і впровадження європейських стандартів у роботі, створення привабливого мотиваційного середовища для молодих підприємців, створення дієвих програм протидії корупції та ін.

В своїй доповіді Божук Б.С. висловив підтримку Євроінтеграції в усіх сферах життя України та окреслив низку психологічних особливостей вітчизняної корупції та визначив основні психологічні підходи до боротьби з цим ганебним явищем.

Наприкінці круглого-столу учасники підписали «Меморандум про співпрацю та взаємодію» яким встановили партнерські взаємовідносини та розвиток довгострокового, ефективного та взаємовигідного співробітництва для досягнення цілей громадських організацій.