Четвер, 14 грудня 2017 21:46

Сто тисяч

Дорогі колеги та відвідувачі!

Сьогодні у нашої організації свято: Наш сайт переглянув стотисячний відвідувач.

Лічильник на сайті був встановлений до другої річниці УАЛіП 7.04.2013 року, коли Президією було прийняте рішення активно популяризувати сайт та діяльність Асоціації.
Як бачимо, за перші два роки сайт суттєво підвищив свою популярність (в 2014 році річна відвідуваність зросла майже в 4 рази), однак в 2015-2016 роках популярність ресурсу впала, враховуючи той факт, що велику частину своєї діяльності Асоціація спрямувала на соціальні проекти для вимушених переселенців, учасників бойових дій та ін. (робочі групи, курси, консультації, тренінги тощо). Однак вже в кінці 2016 року ми знову повернулися до активного просування ідей медичної психології та посилили інформаційну складову своєї діяльності, в тому числі в межах Освітньо-практичної платформи «Mental core». Результат не змусив себе очікувати: з літа 2017 року сайт УАЛіП рідко отримував менше за 100 унікальних перегляди за добу.

Таким чином ми вийшли на один з кращих в державі показників відвідуваності офіційного інтернет-ресурсу професійної громадської організації – понад 35 тисяч відвідувачів за рік.

Дякуємо Вам за довіру!!!

Разом ми зробимо медико-психологічну допомогу популярною в нашій державі, а психічне здоров’я кожного – однією з найвищих  цінностей для кожної людини!