П'ятниця, 01 грудня 2017 14:10

УАЛіП - це захист прав лікарів-психологів

1 грудня є знаковим днем для української державності. В далекому 1991 році відбувся Загальнонаціональний референдум на території колишньої УРСР, щодо проголошення незалежності України і 90,32% українців віддали свій голос За незалежність України та подальший демократичний вектор розвитку.

Українська асоціація лікарів-психологів з моменту свого заснування в 2011 році, будує свою діяльність згідно принципів верховенства права, цінності людської гідності, свободи слова та думки.

Однак, далеко не всі в нашій державі хочуть жити по новому і все частіше ми чуємо про порушення законних прав та свобод лікарів-психологів, як в професійній  так і в освітній сферах.

Хочемо нагадати, що Державою визнане право УАЛіП на всебічну підтримку лікарів-психологів, науковців, студентів, що навчаються за відповідним фахом в  Україні (п. 2.3.1. Статуту УАЛіП), а серед наших завдань є об`єднання та координація зусиль лікарів-психологів, з метою сприяння становленню професії лікаря-психолога, зміцнення її суспільного престижу в Україні, участь у формуванні молодого покоління фахівців в галузі медичної психології та психотерапії, сприяння професійній діяльності лікаря-психолога в лікувально-профілактичних установах, на підприємствах (об'єднаннях), в організаціях та галузях народного господарства України.

Для цього УАЛіП може і зобов'язана представляти і захищати законні інтереси Асоціації та її членів в органах державної влади і управління, місцевого самоврядування, інших державних та недержавних інституціях, брати участь у розв'язанні конфліктних ситуацій, які стосуються інтересів членів Асоціації.

Отже, шановні колеги, лікарі-психологи та студенти, що навчаються за даним фахом!
Якщо будь яка посадова особа порушує чи обмежує Ваші професійні права та обов'язки чи змушує виконувати неналежні завдання – скидайте Ваші листи з описом ситуації на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. і з Вами обов’язково зв’яжуться наші фахівці.

Детальніше в цій категорії: « УАЛіП працює зі STATUSом Сто тисяч »