П'ятниця, 30 червня 2017 10:46

Вітання декану медико-психологічного факультету


Українська асоціація лікарів-психологів вітає доцента Логінову Ірину Олександрівну з крайнім днем роботи на посаді декана медико-психологічного факультету.

Ірина Олександрівна розпочала працю в деканаті факультету з моменту його заснування і присвятила підготовці лікарів-психологів 16 років своєї трудової діяльності, спершу на посаді заступника декана, а потім на посаді декана медико-психологічного факультету. Однак зараз на факультет чекають суттєві зміни…

Дуже велика кількість лікарів-психологів та студентів щиро вдячні Ірині Олександрівні за турботу, слушні поради по навчанню і життю, готовність завжди прийти на допомогу, іноді навіть за рахунок власного вільного часу. Для рідного факультету вона завжди була готова зробити все, що в її силах, і навіть більше!

Ми це дуже цінуємо і бажаємо шановній Ірині Олександрівні міцного здоров’я, успіхів і нових досягнень у сфері неонатології, на яку в неї  майже не залишалось часу, здійснення всіх задумів і великого задоволення від власної роботи та її результатів.

Але для нас Ви назавжди залишитесь незмінною мамою медико-психологічного факультету!..

Щиро ваші,

Президія УАЛіП