П'ятниця, 23 грудня 2016 01:21

MENTAL CLUB-2016

Завершився черговий сезон психологічного клубу "Mental Club". Раді Вам повідомити, що за весь 2016 рік проведено 16 засідань клубу і 3 майстер-класи "Mental Core: Workshop"!

Mental club - науково-практична частина інформаційно-освітнього проекту УАЛіП Mental Core. Основною концепцією даного проекту є донесення до суспільства відкритої інформації про психологію, підвищення кваліфікації фахівців чи студентів та руйнування психологічних міфів і стереотипів.

Напередодні новорічних свят висловлюємо величезну вдячність таким чудовим фахівцям як: Богдан Божук, Олександр Табачніков, Вадим Болтянський, Аліна Чепурна, Дмитро Титомир, Анна Глушко та ін., які виступили в ролі ведучих клубу та поділились своїми знаннями та досвідом з усіма зацікавленими.

Приємно відзначити, що клуб зацікавив дуже широке коло осіб: на засіданнях були присутні студенти усіх медичних та медико-психологічного факультету НМУ, студенти НПУ імені Драгоманова, а також вже працюючі спеціалісти різного фаху - медичні психологи, психологи, психіатри, психотерапевти, педіатри, фізіологи, працівники організатори сфери охорони здоров'я, бізнесмени тощо.

Ми багато експериментували і засідання були дуже різноманітними, починаючи від класичних дискусій до переглядів кінофільмів із обговоренням, лекцій, майстер-класів, тренингів, а на деяких засіданнях учасники навіть мали змогу відчути себе у ролі психолога та поспостерігати за терапевтичним сеансом!

Дякуємо усім, хто зробив можливим такий насичений і цікавий графік. До зустрічі на нових засіданнях клубу у 2017 році!

#MentalCore_club