Вівторок, 17 листопада 2015 07:28

З Днем студента

Колеги-студенти, майбутні лікарі-психологи!

Так, саме колеги, оскільки ми разом є представниками єдиної системи - системи підготовки надзвичайно необхідних на сьогодні фахівців "медичних психологів"

Останні роки принесли Україні багато горя та негативних емоцій, але в той же час, стало зрозуміло, що без психологічної допомоги та реабілітації держава не може обійтися. А особлива роль відводиться саме лікарям-психологам - фахівцям, підготовка яких є комплексною і включає як медичні (зокрема поглиблені психіатричні) так і медико-психологічні, психокорекційні та психотерапевтичні знання, вміння та навички. При цьому спеціаліст паралельно оволодіває цілісним біопсихологічним підходом до здоров’я людини, який не можливо отримати, готуючи фахівця виключно в медичній чи психологічній парадигмі.

Я бажаю, щоб кожен з вас вивчився і став тим фахівцем, яким він мріяв стати вступаючи до НМУ, і на посаді лікаря-психолога продовжив щоденну працю заради найвищої цінності – здоров’я особистості, адже психічне – є початком фізичного і духовного в людині, а біопсихосоціальне здоров’я кожного є основою майбутнього процвітання нашої держави.

Але доки ви ще студенти,  бажаю провести студентські роки настільки енергійно і позитивно, щоб цього заряду вистачило на всю майбутню професійну діяльність.

А я особисто,  вся президія та виконавчий комітет УАЛіП завжди готові підтримати, відгукнутися та допомогти у вирішенні будь-яких професійних труднощів.

студент НМУ 2001-2007 рр.
Богдан Божук